Tips til at slappe godt og grundigt af i din fritid

Der findes mange unge mennesker, som har svært ved at koble af, når de kommer hjem fra skole og diverse fritidsaktiviteter. Har du svært ved at komme helt ned i gear, når du har fri? Her finder du flere ting, som du kan afprøve for at se, om de virker for dig.

Se en film på computeren

Du kan tage din bærbar og gå i gang med at se en film, mens du ligger på sofaen. Vælg gerne en film, som du har set før, så du ikke skal koncentrere dig for meget om handlingen. Det er uden tvivl meget afslappende at se en film, når du ved, hvad der kommer til at ske.

Lyt til mindfulness 

Derudover kan du prøve at ligge på din seng og lytte til mindfulness. Find din mobil frem og tag et par høretelefoner på, og så er du klar. Du kan finde diverse former for mindfulness på nettet, så det er nemt og lige til. Mens du lytter, bør du trække vejret helt ned i maven. Læg dine hænder på din mave, så du hele tiden kan kontrollere, om du gør det.

Dyrk yoga derhjemme

Har du en træningsmåtte, kan du gå i gang med at dyrke yoga derhjemme. Der findes masser af yogavideoer online, så du har nok at vælge mellem, hvis du mangler inspiration. At dyrke yoga får dig til at slappe helt af og komme ned i gear, så du kan finde roen og føle dig dejligt afslappet.