Opnå den helt rigtige teenagegarderobe

Som ung teenager er der ikke andet man hellere vil, end at være med på moden. Der er konstant udvikling i modeverdenen, så det kan være svært at følge med og vide, hvad man skal anskaffe sig og hvad der er totalt no-go at have i garderoben. Hvis du ønsker at få den helt rigtige teenagegarderobe, så kan du læse med her og få inspiration.

Husk accessories i garderoben

En vigtig ting, som du bliver nødt til at have i din garderobe, er accessories, fordi de hjælper med at give det sidste lille pust til dine outfits. En populær ting blandt drenge er bl.a. fitted caps og det kan man godt forstå. De kan tilføje noget street og mere hiphop look til dit outfit. Andre accessories som er nødvendige at have i din garderobe, er bælter, hatte og evt. også halstørklæder. Alt sammen kan bruges til at style dine outfits lige efter, hvordan du ønsker det. Der findes utallige af muligheder for, hvordan du kan gøre det.

Store hættetrøjer indtager moden

Lige for tiden er den streettøjstil meget ind, især blandt teenagedrenge. Hvis du ønsker at være med på moden, så bør du klart overveje at investere i nogle oversize hættetrøjer i neutrale farver, som du kan sætte til alt dit andet tøj. En hættetrøje er smart at smide over en t-shirt, for så har du mulighed for hurtigt at fjerne lidt tøj, hvis du får det for varmt i løbet af dagen. En anden fordel ved hættetrøjer er, at det kan bæres af både drenge og piger, da det er meget unisex.

Husk de basale stykker tøj

Noget du absolut skal have i din garderobe, er de helt basale stykker tøj. Her snakkes der om et par helt normale cowboybukser, en helt hvid t-shirt, en helt sort t-shirt og ellers andet i neutrale farver. Ved at have basale ting i din garderobe giver det dig mulighed for at skabe en masse forskellige outfits, fordi du altid har noget at sætte det sammen med. Så hvis du mangler nogle basale stykker tøj i din garderobe, så kan du enten tage dine forældre under armen og tage på shopping tur, eller du kan shoppe hjemme fra direkte fra internettet. Lige meget hvad du gør, så skal du bare sørge for at købe noget tøj, som du kan lide og hvor du føler, at det afspejler din stil.