Prøv en anderledes aften med gutterne

Er du ved at synes, at der altid skal ske det samme, når du er sammen med dine drengevenner? Så er det måske ved at være på tide, at I prøver noget andet. For selvom I sikkert deler mange interesser og har glæde af at mødes på bestemte måder, så kan aftener med gutterne sikkert også se anderledes ud, end de gør nu. Vil du have lidt ideer til, hvordan sådan en anderledes aften kunne se ud, så læs med her.

Nyd en aften i vinens navn

Er I glade for alkohol eller ting, der smager godt, så skulle I måske holde en vinaften. Vin er nemlig først og fremmest et oplagt omdrejningspunkt for en god aften.

Det kan være, I vælger at prøve lidt forskellige vine og på den måde laver en form for vinsmagning. Det kunne også være, at det ville give mere mening for jer at kombinere det med andre smagsoplevelser, i form af eksempelvis oste eller særlige retter.

Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af det, kan I endda vælge at tage ud på vinsmagning. Så har I mulighed for at prøve en masse forskelligt.

Prøv kræfter med længere spil

Hvis I gerne vil prøve nye aktiviteter, når I er sammen, så kan I også prøve kræfter med spil af forskellig art, som netop kræver en hel aften.

Der findes mange forskellige muligheder, hvis det er det, I vil.

I kan blandt andet vælge at spille poker sammen. Det kræver både tid at blive god til det, og så er det også noget, der kan tage længere tid at spille – i hvert fald hvis man vil spille flere runder, og det vil de fleste.

I kunne også prøve nogle af de mere strategiske brætspil, man ikke bare kan gennemføre på en halv time.