Forbered den perfekte aften med gutterne

En aften med gutterne kan være et dejligt frirum lige at få i den travle hverdag, hvor der er plads til at være dig selv, at have det sjovt og at dyrke det sociale fællesskab. Hvis drengeaften skal holdes hjemme ved dig denne gang, er der selvfølgelig også nogle ting at forberede – i hvert fald hvis du ønsker at skabe den perfekte aften, hvilket du jo højst sandsynligt gør.

Få styr på mad og drikke

Hvis I mødes om aftenen, kan det meget passende være til en omgang aftensmad. Måske har I tænkt jer at lave mad sammen, men er det dig, der skal lave maden, kan det være en god ide at være forberedt på dette lidt inden. I forhold til maden kan grillmad jo være en meget oplagt mulighed, men det kan også sagtens være, at I har nogle faste traditioner for, hvad I spiser.
Der skal selvfølgelig også drikkevarer til, og til drengeaften må I aldrig gå ned på sodavand og øl – og har I lyst til at prøve noget nyt, kan I købe biodynamisk vin hos Vinova.dk. Så har I også prøvet det.

Skal der underholdning til?

Det er meget forskelligt, hvad drengegrupper laver, når de er sammen til sådan en drengeaften – og nogle laver slet ikke noget. Det kan være, I ser hinanden så sjældent, eller bare er meget tilpasse i hinandens selskab, så der faktisk ikke er behov for den store underholdning, fordi samtalen bare kan vare ved en hel aften.

Det kan dog også godt være, at I har det bedst med hinanden, når der er lidt action. Særligt konkurrence kan være godt til at sætte en stemning blandt gutterne, og så kan det være i form af alt fra et godt spil poker til en lang aften med PlayStation spil