Vælg de rette handsker til tjansen som målmand

Som målmand kan det være svært at få et godt greb om fodbolden med de bare hænder, og helt absurd svært bliver det selvfølgelig, hvis du vælger at bruge luffer eller vinterhandsker til jobbet. Du er nødt til at få dig et par fodboldhandsker af høj kvalitet, dels hvis du ønsker at tage ordentligt vare på hænderne under kamp, og dels hvis du vil have større kontrol over bolden, når du spiller fodbold.

Fodboldudstyr der gør det lettere at gribe bolde

Inden for målmandshandsker er der forskellige cuts, som de hedder. Konkret så får forskelle i cut en betydning for, hvor god kontrol du har over bolden. Vil du have fodboldudstyr, der gør dig bedre til at gribe bolde, kan du fx vælge handsker med negative cut, hvor handskens syninger ikke ligger på ydersiden, men på indersiden. Dette betyder så, at du får en større latexflade til at gribe bolde med.

Mindsk risikoen for træningsskader med fingerbeskyttelse

Målmænd er udsat for træningsskader, der opstår i kølvandet på, at de tager imod bolde, der er tyret afsted. Hvor du ikke finder nogen målmandshandske, der giver komplet beskyttelse imod den slags skader, kan du ved at vælge et par handsker med fingerbeskyttelse eller fingersave sørge for, at risikoen for skader reduceres – dog på bekostning af, hvor god en kontrol du har over fodbolden.

Find et par farverige målmandshandsker

Hvis du leder efter målmandshandsker, så kunne det være en idé at vælge nogle med et kraftigt, farvet mønster, så ingen medspillere er i tvivl om, hvor de skal sende bolden hen. Tjekker du udvalg inden for handsker til målmænd, får du nemt ved at finde de farverige modeller, der udover at have et markant udseende, der tjener en praktisk funktion, også ser fede ud og får dig i en god stemning.