Hold en ægte fodboldfest med gutterne

Måske har I haft tradition for at mødes og se de allervigtigste kampe sammen med en ordentlig portion chips og dip, eller måske mødes I ofte nede på den lokale pub over en fadøl, når der spilles fodbold – hvad enten det er i en dansk eller udenlandsk liga. Det er også en god, hyggelig tradition, men måske er det på tide at opgradere jeres fodboldaften lidt, og hvorfor ikke gå all-in med en ægte fodboldfest med gutterne.

Se kampen på storskærm

Først og fremmest skal I finde frem til hvilken fodboldkamp, der skal være omdrejningspunktet for jeres aften. Måske det skal være finalen i Champignons League? Eller måske det bare skal være en almindelig træningskamp, som I ønsker at peppe lidt op. Begge dele kan bruges, det hele handler om, hvad I godt kunne tænke jer med jeres aften.

Dernæst er det en god ide at finde ud af, hvordan I skal se kampen. Måske er det en af jer, der har et fjernsyn med nok tommer, eller en har måske en projektor, som I kan skyde kampen op på? Gør oplevelsen så storslået som overhovedet muligt, nogle gange trænger man til at se fodbold på storskærm.

Pep festen op – klæd jer ud som favoritklubben

Har I mod på et sjovt og anderledes indslag til jeres fodboldsfest kunne det være, at I allesammen dukker op som jeres yndlingsklub – hvad enten det er en dansk, engelsk, italiensk klub eller noget helt fjerde. Og hvordan dukker man så op som en klub? Først og fremmest iklæder I jer allesammen en trøje tilhørende den pågældende klub. I kan finde diverse klubtrøjer på https://xn--fodboldtrjer-3jb.dk/spillere/.

Derudover kan I beslutte, at alle skal medbringe noget mad, der kommer fra det pågældende geografiske sted, som de repræsenterer. Det vil sige, at hvis en er fra en italiensk klub, kan han for eksempel medbringe pizza, mens en fra tysk klub måske medbringer carry wurst. Jo mere specifikke I kan blive i forhold til det geografiske område, som jeres klub kommer fra, des sjovere bliver det. Og jo flere forskellige lande og klubber I repræsenterer, des mere varieret og spændende et sammenskudsgilde. Ved at I alle medbringer mad, får I også nemt anrettet et ret fornemt madbord, og dermed har I omdannet jeres fodboldfest til også at være lidt af en madfest.

Sørg for god stemning og masser af øl

Hvad er en fodboldfest uden øl? Sørg for at have rigeligt af øl og snacks til jeres aften. Alt efter hvordan I ønsker at jeres aften udvikler sig, kan I også lave kampen om til en drukleg. På forhånd kan I opstille nogle klare regler for, hvordan I skal drikke undervejs i kampen. Ved at lave kampen om til en drukleg er I også sikret en god og festlig kamp, lige meget hvordan spillerne spiller og kampen udvikler sig. Det er altid en god ide at prøve at bryde de faste rutiner med en ens venner, og her kan en fodboldfest være med til at udfordre de vante fodboldtraditioner i jeres vennegruppe.