Sådan kan du fordrive tiden på en lang flyvetur

Uanset hvor spændende en destination du er på vej til, er en lang flyrejse ret kedelig. Mangler du forslag, der kan hjælpe dig med at fordrive tiden på en lang flyvetur? Med disse idéer vil tiden på din næste flyvetur flyve afsted.

Det kan du lave på en lang flyvetur

Hvis du har en lang flyvetur foran dig og frygter timerne, så gør brug af en eller flere af disse idéer.

Se en film

Hvis du skal flyve i mange timer, er det perfekt at se en eller flere film. Mange flyselskaber har et godt udvalg af film, som du kan se. Men du kan også vælge at downloade et par film på din iPad Air, som du ved, at du vil nyde.

Læs en bog

Har du længe drømt om at få tid til at læse en bestemt bog? Så har du en rigtig god mulighed for at få det gjort på en lang flyrejse. Du kan ydermere købe et par magasiner i lufthavnen og tage dem med på flyveren. 

Hør musik

På en lang flyrejse kan du også bare læne dig tilbage, lukke øjnene og lytte til musik. Der er noget afslappende ved at glemme alt og bare nyde musikken. Sørg for at lave en god playliste, inden du tager afsted.

Dyrk motion

Vi ved alle, at regelmæssig bevægelse er godt for os på en lang flyvetur. Du kan fordrive noget tid ved at gå frem og tilbage på gangen eller lave en smule udstrækning. Selvom pladsen er ret knap på et fly, vil det være rart for dig at tage en lille spadseretur en gang imellem og få blodet til at cirkulere.