Gå på opdagelse

Er du også fascineret af universet? At se længere ud end du troede var muligt. Opdage små stjerner og galakser, som var du en eller anden videnskabsmand. Det kan også være, at du er den slags videnskabsmand, som gerne vil undersøge den uendeligt store verden, som er tættere på os, end vi tror, men som vi behøver et mikroskop for at kunne se. Uanset, om du vil kigge langt med et teleskop eller forstørre ting helt tæt på med et mikroskop, så bør du tjekke Bresser ud.

Universet gemmer på mange hemmeligheder

Du er langt fra den første, som kigger op mod himmelen med store drømme. Tænk bare på astronauterne, hvordan de rejser ud blandt stjerner, planeter og meteorer, imens de oplever en verden, som er så langt fra vores her på jorden. Det bliver dyrt for dig, at købe en rumraket og tage i cirkulation omkring jorden, så du kan med fordel starte med et teleskop. Det kan du sætte op i din have eller hjemme i din stue og indstille på utallige måder, så du kan se alle de detaljer, som du har lyst til. Hvem ved, måske spotter du også noget andet sjovt?

Mikroskopet afslører en ukendt verden tæt på

Du kan også gå i en helt anden boldgade og undersøge de ting, som er rigtig tæt på dig. Du vil blive overrasket over, hvor mange levende organismer, som du kan finde bare på din hud. De kloge siger, at du har 1 kg bakterier i din tarm, og næsten lige så mange på din hud. De fleste af dem vil du også kunne se med et mikroskop. Så må du bare gøre op med dig selv, om du har lyst til det. Ellers må du ud i haven og finde noget, som du kan forstørre med et mikroskop. Én ting er sikkert, det kan der også gå mange timer med.