Pas godt på din bil og gør den ren indvendig

En bil er en dyr investering. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på. Det gør du blandt andet ved at gøre den ren indvendig. Herunder kan du få et overblik over, hvordan du passer godt på din bil.

Fjern alle unødvendige ting fra bilen

Start med at rydde ud i bilen. Det vil sige, at du skal fjerne alle de ting, der ikke bør være i den. Det kan være, at du har skrald, papir eller flasker liggende i bilen, eller at der er legetøj, som dine børn ikke har fået taget med indenfor.

Tør alle overflader af

Når du har ryddet ud i din bil, kan du gå i gang med at tørre alle overflader af med sæbevand og en klud. Det er vigtigt, at du tørrer alle overflader af såsom instrumentbræt, handskerum, midterkonsol, BMW rat, kopholdere, lommerne i døren og så videre. Du bør også rengøre vinduerne og bakspejlet. Det kan du gøre med hjælp fra en mikrofiberklud og vinduesrens.

Find støvsugeren frem

Hele bilen skal naturligvis også støvsuges. Fjern gulvmåtterne og støvsug gulvet samt sæderne grundigt. Sørg for at du får støvsuget hele gulvet. Det er desuden en fordel at trække forsæderne tilbage, så du kan støvsuge under dem uden problemer. Du skal ligeledes huske at støvsuge måtterne efter, at du har fået styr på gulvet.

Husk den udvendige rengøring af bilen

Det er rart at have en bil, der er ren indvendig. Dog er det ydermere en god idé at huske den udvendige rengøring af bilen. Herved får du en skinnende ren bil.