Lær mere om fordelene ved erhvervsleasing her

Hvis din virksomhed eller dit firma har brug for nogle firmabiler, er det ikke altid nemt, når disse skal findes. Hvis du vil købe firmabiler, er det noget, der også kan blivemeget dyrt – og derfor gør mange også brug af erhvervsleasing. Læs mere om fordelene ved at vælge erhvervsleasing her.

Spar penge, hvis du vælger erhvervsleasing

Der er flere fordele, hvis din virksomhed eller dit firma vælger at gøre brug af erhvervsleasing til sine nye firmabiler. En af dem er naturligvis, at dette har en del lavere omkostninger, end hvis du skulle købe disse biler. Det kan altså derfor også være en god løsning til dig, der ikke føler, at firmaets økonomi rækker til at kunne købe nye biler.

Erhvervsleasing er en løsning, der gør det muligt ikke at skulle betale for køretøjets fulde værdi, men i stedet at skulle betale en månedlig ydelse. Hvis firmaet mangler firmabiler, kan dette altså derfor være en løsning, der sparer jer en del penge, som så i stedet kan bruges på andre ting, der er brug for.

Undgå bekymring omkring værditab på firmabilerne

Hvis man vælger at købe firmabilerne, er det noget, der kan give flere forskellige bekymringer. En af dem er noget som værditab. Dette er dog ikke noget, der spiller en rolle, hvis du vælger at erhvervslease i stedet. Her er det nemlig leasingselskabet, der skal have dette i tankerne, og ikke dig.

Firmabilerne skal nemlig blot returneres, når leasingaftalen udløber, og så er der egentligt ikke mere, som du skal sørge for. Værditab er altså derfor slet ikke en faktor, som spiller nogen som helst rolle for dit firma, når det kommer til leasing af firmabilerne. Hvis dit firma eller din virksomhed mangler firmabiler, er dette altså fordele der kan forekomme, hvis du vælger en løsning såsom erhvervsleasing.