Hvilken leasingform skal jeg vælge?

Det er blevet ret populært at lease en bil i stedet for at købe. Og med god grund. Leasing af bil kommer nemlig med flere fordele, som du ikke opnår, hvis du vælger at købe en bil.

Overvejer du at lease en bil, er det en god idé at kende til de forskellige leasingformer. Herved kan du vælge den leasingform, der passer bedst til dig og dine behov. Læs med videre her og lær mere om privatleasing og erhvervsleasing.

Lær mere om erhvervsleasing og privatleasing

  • Hvad er erhvervsleasing?

Er du selvstændig og kører du mange kilometer på vejene, eller har du ansatte, der gør dette, er erhvervsleasing et glimrende alternativ for dig. Lige meget om du er sælger, håndværker, eller om du tager på mange kundebesøg, kan du erhvervslease en bil.

Hvis du erhvervsleaser en bil, kan du på forhånd se alle de involverede omkostninger, hvorfor du har mulighed for at lægge et budget. Dette er en fordel, så din virksomhed ikke pludseligt står med uforudsete udgifter og regninger.  

  • Hvad er privatleasing?

Har du brug for en bil til privatbrug, er privatleasing den rette leasingform for dig. Der er rigtig mange fordele ved at lease en bil, hvorfor mange i dag har valgt at gøre dette i stedet for at blive bilejer. Du leaser bilen i en bestemt periode. 

Denne periode kan være på eksempelvis 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder. Hvis du ikke ønsker alle værkstedsregningerne eller problemer med at få din bil solgt, kan det være, at privatleasing er noget for dig.