Bliv klar til julefrokosten med gutterne

Er det dig, der skal planlægge årets julefrokost med gutterne? Så kan det sagtens være, at du mangler hjælp til at få et overblik over, hvad du skal få styr på. Der er nemlig flere ting, du skal klare, så du ender med en vellykket julefrokost. Læs med videre her, så du kan blive klar til en festlig julefrokost med gutterne.

Det skal du have styr på

  • Mad – Først og fremmest skal du finde ud af, hvad I skal have at spise. Laver du selv noget mad, eller kommer alle med en ret hver? Det kan også være, at du vælger at bestille noget mad udefra.
  • Drikkevarer – Drikkevarerne er ydermere en vigtig del af en julefrokost. Du bør købe alt lige fra snaps til vin, sodavand og så videre, så der er drikkevarer for alle.
  • Bordopdækning – Dette er ikke noget, som alle går op i. Men bordopdækningen kan sætte prikken over i’et til en julefrokost. Du kan dække bordet på en pæn måde og placere diverse juledekorationer rundt omkring på bordet. Det er desuden et plus, hvis du har pyntet dit hjem op inden julefrokosten.
  • Underholdning og lege – Til en julefrokost bør der også være nogle lege samt underholdning. Det kan eksempelvis være en pakkeleg. Pakkeleg er en klassisk leg, der er perfekt til julefrokoster.
  • Musik – Sidst men ikke mindst bør du have en playliste klar. Playlisten kan være fyldt med en masse forskelligt musik. Dog bør der naturligvis være julemusik på din playliste, så I alle kan komme i julestemning.