3 gode råd til at skabe den perfekte, klassiske herreaften

Drinks med whisky

Når vennerne skal samles til en tur i byen, så kan det være svært at vælge det, man skal bruge tiden på. Ofte ender det med, at man gang efter gang sidder og snakker over en kold øl, og selvom dette kan bringe mange hyggelige stunder med sig, så er det efterhånden blevet utrolig populært at planlægge deciderede herreaftener fyldt med hyggelige og spændende aktiviteter.

En af de mest populære aktiviteter af denne slags er en whiskysmagning sammen med vennerne, for her får man kombineret det gode selskab med lækker alkohol og lærerige stunder. Det skaber rammerne for en fantastisk aften sammen med vennerne.

Køb en flaske whisky med hjem

Når man tager på herretur ud til et sted, hvor man kan få lov at smage på utallige forskellige whiskyer, så er der ofte mulighed for at købe en flaske med hjem. Det er en rigtig god ide at købe en flaske med hjem, fordi man ofte ikke kan finde denne whisky andre steder end der, hvor den produceres, og samtidig kan man få lov til at støtte de små, lokale destillerier.

De fleste steder, hvor man kan komme på whiskysmagning på herreturen, kan man også købe en flaske med hjem som souvenir, og det kan være en rigtig sjov ting at have stående i sit barskab eller give videre som gave.

Med en god flaske whisky kan man desuden sørge for at lave et utal af drinks med whisky til venner og familie, når disse kommer på besøg. Det behøver ikke at være svært at lave drinks med whisky, og mangler man inspiration, er internettet fyldt med gode opskrifter. Samtidig kan man byde sine gæster på historier om sin herretur og det sted, hvor man har fået sin whiskyflaske fra.

Sørg for en chauffør eller overnatningsmuligheder

Når man tager på herretur – uanset om det gælder en tur ud for at smage på whisky eller noget helt andet – så kommer der ofte en del alkohol indenbords. Samtidig kommer folk ofte langvejs fra, og derfor kan man med fordel, allerede inden herreturen går i gang, overveje muligheden for overnatning.

Skal man på herreturen rundt til forskellige steder i løbet af turen, så kan man med fordel også overveje at finde en chauffør, så man nemt og effektivt kan komme rundt til de forskellige aktiviteter. Det gælder især også, når man skal hjem igen fra herreturen, så alle kommer sikkert hjem.

Tag ud og spis enten før eller efter

En rigtig herretur er ikke komplet uden et godt måltid sammen. Alt efter hvordan planerne for aftenen ser ud, så kan man kigge efter steder i nærheden af de efterfølgende aktiviteter, hvor man selv og ens venner kan få et ordentligt måltid.

Det er den perfekte måde at starte aftenen på, for her kan man sammen nyde et godt måltid, der samtidig også lægger en god bund, hvis man senere på aftenen fx skal til whiskysmagning eller på